Vår filosofi

Mye mer enn bare negl- og håndpleie

“WOW, DINE HENDER ER VAKRE!”

Etter et besøk i en av våre Nailbarer vil du høre dette komplimentet oftere. Dine hender er nemlig viktige for oss. 

 

Vi ønsker at du skal nyte en av våre fantastiske manikyrer, gelèlakk eller forlengelser. Vi bruker kvalitetsprodukter fra LCN som gir deg myke hender og velstelte negler. Alle våre neglterapeuter har være igjennom vår omfattende neglopplæring. Alt dette for å sikre at nettopp du får en trygg og god behandling som er bra for dine hender og negler.

 

Kvalitet og trygghet for deg som kunde

LCN er et merke som tilhører det velkjente kosmetikkfirmaet Wilde Group i Tyskland. Den høye standarden til kvalitet som som settes av dette selskapet gjenspeiles også i våre trendy Glossy Island Nailbars. For oss er det viktig at du som kunde får skånsomme produkter som tar vare på dine negler. Vi bruker derfor gelè-lakk og geleer som er fri for løsningsmidler. Følger du våre råd for hvordan du best tar vare på dine hender og negler, har du alltid lekre og fine negler uten at du skader dine naturlige negler.

 

Vi har kompetanse i skjønnhet

Med Glossy Island Nailbar tilbyr vi et skjønnhetskonsept innen negler, og etterhvert vil du finne oss mange steder i Norge. Vi har et godt opplæringssystem som sikrer at du i møte med en Glossy Island Nailbar møter et topp trent og serviceinnstilt personale, som gir deg behandling med trygge og gode produkter fra LCN. 

 

Med Glossy Island Nailbar vi starter en ny trend under mottoet "Kompetanse innen skjønnhet". Manikyr og neglbehandlinger på farten: Topp kvalitet, fornuftige priser, lett tilgjengelighet. Alt dette mens du nyter en kaffe eller noe annet forfriskende. Sett av litt kvalitetstid til deg selv, eller ta med deg din venninne eller kanskje din datter.

 

Uansett om du møter oss i Berlin, Stockholm, Sveits eller i Norge -så arbeider vi alle etter samme prinsipp. Alle manikyrer og alle negldesign utføres på samme måte og selvsagt med høy kvalitet.

Hands Up - you will be amazed, we promise!