Driv din egen Glossy Island Nailbar via franchise!

Den første Glossy Island Nailbar så dagens lys i Tyskland og siden denne suksessen har det blitt mange flere. Vi ekspanderer nå både Internasjonalt og i Norge. Bli med i et fremgangsrikt og nytenkende franchisekonsept hvor du kan eie både en eller flere Nailbarer.

 

Våre Nailbarer har gode plasseringer på kjøpesentre, samtidig som de er svært iøyenfallende og synlige. Dette gjør at mange kunder ser deg hver eneste dag og du trenger ikke høye investeringer på markedsføring. Tilgangen til kunder som du kan tilby en manikyr eller neglbehandling til er derfor lett tilgjengelig. Du vil bli fornøyd med den positive responsen på vårt skjønnhetskonsept. 

 

Glossy Island – Manikyr & negler "to go". Et innovativt franchisekonsept med stort potensiale og stabil fremtid. Som et eksempel, i en av våre Nailbarer hvor det er cirka 800 kunder hver måned som får en neglbehandling hos Glossy Island Nailbar.

 

Vi søker etter franchisetakere til Bergen, Trondheim, Tønsberg, Sarpsborg og Hamar. Planene våre er å åpne også andre steder i Norge, så ta kontakt med oss uansett hvor du måtte ønske å åpne. 

 

Bestem deg raskt før noen andre åpner på "ditt" kjøpesenter. Vi ser frem til å høre fra deg. Fyll inn dine kontakt opplysninger i skjemaet under og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat.

 

Ved spørsmål kan du også sende en mail til post(at)glossyisland.no så tar vi kontakt med deg.

 

 

 

Ich habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen. Ich stimme zu, dass die von mir übermittelten Daten zur Kontaktaufnahme und für Rückfragen dauerhaft bis zur Erledigung meines Anliegens gespeichert werden.