Manikyr

Vi har flere forskjellige manikyrer å velge mellom. Alt fra enkle og raske manikyrer som gir deg lekre negler på bare 15-20 minutter til deilige spa manikyrer hvis du har litt lenger tid. Uansett hva du velger, kan vi love deg velstelte og vakre negler.

Velg

Fargesystemer

Du kan velge mellom vår klassiske LCN neglelakk i et stort fargeutvalg, vår All Week Long neglelakk og vår Recolution som er vårt svar på gelèlakk. 

 

Velg

Forlengelse/forsterking

Vi tilbyr forlengelse eller forsterking av din naturlige negl ved bruk av LCN sin unike gele. Denne er svært holdbar og fri for løsningsmidler. Dette er metode som ikke vil skade din naturlige negl, og gir deg sterke og vakre negler.

Velg

VÅRE BEHANDLINGER

Vi har behandlinger som passer til alle!

Vi har negl behandlinger til alle, enten du er ung, voksen, dame, mann eller barn. Alt fra manikyrer i forskjellige varianter, neglelakk som sitter i opptil 3 uker, forlengelse med skånsom gele, dekor osv. Kun utført av profesjonelle neglterapeuter, slik at vi sikrer topp kvalitet og resultat for deg. Her ser du hele vår behandlingsmeny. 

For å se hele vår meny på negler.

Bryn (Browshape):

I vår Glossy Island avdeling på Kolbotn tilbyr vi nå også brynstyling. Her både farger og styler vi dine bryn. Vår mest populære behandling er Browshape. Les mer om hva vi gjør på en Browshape. Kan bookes på vår online booking.

 

Gå til online booking.

 

 

Manikyr

 

Vi har flere forskjellige manikyrer å velge mellom. Alt fra enkle og raske manikyrer som gir deg lekre negler på bare 15 minutter til full manikyr og avslappende håndmasker hvis har litt lenger tid. Uansett hva du velger, kan vi love deg velstelte og vakre hender.

20 MIN
Mini-manikyr
Mini-manikyr
Neglene files i fasong, pleiende polering eller valgfri neglelakk. Beskyttende under/overalakk eller negleforsterker. Avsluttes med en deilig håndkrem. Pris m/lakk 299,-
199,-
30 min
Happy Hands
Happy Hands
Neglene files i ønsket fasong og poleres blanke. Neglbåndspleie, neglforsterker og håndbad med peeling. Avsluttes med pleiende neglolje og avslappende håndmassasje.
349,-
15-20 min
Parafinvoks
Parafinvoks
En skikkelig fuktighetsbombe for tørre hender. Peeling og parafinvoks behandling som etterlater en silkemyk hud.
199,-
25 min
Manikyr m/negleforsterker
Manikyr m/negleforsterker
Perfekt for deg med svake negler. Manikyr sammen med vår Natural Nail Boost Gel som gir sprø og flisete negler en perfekt beskyttelse. Neglplaten vil fremstå naturlig, jevn og blank, og neglene kan vokse til å bli sterke og vakre.
425,-
30-40 MIN
Full manikyr
Full manikyr
Her får du virkelig fikset alt med dine negler. Neglene files i fasong, neglebåndene blir stelt og du får en pleiende polering av neglene. Neglelakk i valgfri farge med beskyttende over- og underlakk påføres. Avsluttes med en avslappende håndmassasje.
449,-
15-20 MIN
Girl manikyr
Girl manikyr
Små frøkner vil også ha fine negler. Her filer vi og lakkerer neglene, og man kan velge mellom mange farger. Vi tilbyr også pynt og dekor på to negler er inkludert. Jenter opptil 14 år.
190,-

Gelelakk og neglelakk

 

Hos oss kan du velge blant vår klassiske LCN neglelakk i mange farger og vår Recolution som er vårt svar på gelèlakk.

Våre LCN neglelakker er skånsomme og påvirker ikke din naturlige negl. 

Vår Recolution (gelèlakk) er helt fri for løsningsmidler og har en holdbarhet i opptil 3 uker og kommer i mange forskjellige farger. Denne må etterfylles og vi anbefaler profesjonell fjerning hos en av våre terapeuter.

10 min
Lakkering
Lakkering
Velg blant vårt store utvalg i farger fra vår fantastiske LCN neglelakk. (+ kr 99,- for fransk lakk)
199,-
30-40 MIN
Gelèlakk
Gelèlakk
Recolution fra LCN er vårt svar på gelèlakk! Holder i inntil 3 uker og er helt fri for løsningsmidler. Kan etterfylles eller bytte farge. Ved fjerning anbefaler vi å gjøre dette hos en av våre profesjonelle terapeuter. (+kr 99,- for fransk gelèlakk)
499,-
30-40 MIN
Etterfyll/ny farge gelèlakk
Etterfyll/ny farge gelèlakk
For deg som allerede har gelèlakk og trenger etterfyll eller vil ha ny farge. Skånsom fjerning, manikyr og farge. (+ kr 99,- for fransk lakk)
549,-

Forlengelse/forsterking

 

Vi bruker LCN sin unike gele ved forlengelse og forsterking av dine egne negler. Denne er svært holdbar, helt fri for løsnngsmidler og luktfri. Alt dette til din fordel, slik at du unngår skadelige stoffer på dine negler.

60 MIN
SOS behandling
SOS behandling
Ønsker du den naturlige looken? Med pleiende geleprodukter forsterker vi dine negler slik at de tåler mer og får et naturlig utseende. Førstehjelp for svært tynne og skjøre negler.
749,-
1,5 - 2 TIMER
Forlengelse av neglene
Forlengelse av neglene
Få lange vakre negler ved bruk av gele i høy kvalitet som både er skånsomt for neglen og svært holdbar. Vi bruker kun løsningsmiddelfrie geleer fra LCN. 7 dagers Glossy Island kvalitetsgaranti. (Tillegg + kr 120 for heldekkende farge og + kr 150,- for fransk.)
Fra kr 749,-
1,5 - 2 timer
Etterfyll
Etterfyll
Etter noen uker bør du etterfylle dine gele negler, da de etterhvert vil vokse ut. Etterfyll 3-4 uker 649,- (+ kr 120 for farge og + kr 150 for fransk).
Fra kr 699,-
 
60 min
Neglbiteterapi
Neglbiteterapi
For de som biter negler finnes det mulighet for å kunne kamuflere den oppspiste neglen og konstruere flotte negler m/vår skånsomme gelè. Inkl. 4 etterfyll (etterfylles 1 gang pr uke).
2200,-
Fjerning av gele
Fjerning av gele
Vi fjerner skånsomt din gele (forlengelse eller forsterking) og gir neglene pleie.
395,-
 

Behandling menn

 

Menn kan også få velstelte hender hos oss! 

 
15 MIN
Manikyr for menn
Manikyr for menn
Velstelte negler på 1-2-3! Neglene files ned, neglbånd og neglplaten pleies.
230,-